Boomfeest-tour, doe je mee?

31 maart 2023

NME SD organiseert met Staatsbosbeheer van november tot en met maart een echte Boomfeest-tour! Dit zijn vijf activiteiten die al toerend door ons eiland neerstrijken bij vijf verschillende basisscholen op Schouwen-Duiveland.


Wilgen knotten, elzenmeetjes afzetten en boompjes planten. Op woensdag 16 november 2022 vond de Nationale Boomfeestdag in heel Nederland plaats. NME SD organiseert in dit kader samen met Staatsbosbeheer van november tot en met maart een echte Boomfeest-tour! Dit zijn vijf activiteiten die al toerend door ons eiland neerstrijken bij vijf verschillende basisscholen op Schouwen-Duiveland, voor de groepen 6, 7 en 8.

Aanmelden voor de Boomfeest-tour: er zijn nog vier plekken beschikbaar tijdens de Boomfeest-tour. Ben jij een juf of meester op een basisschool en wil jij met jouw groep 6, 7 en 8 op excursie in het bos, een boom planten of wilgen knotten? Stuur dan snel een mailtje naar esther.titselaar@nmesd.nl van NME SD met als onderwerp ‘mijn school doet mee met de Boomfeest-tour’. Datum, tijd en activiteit worden in overleg afgestemd.

NME SD organiseert met financiële ondersteuning van de Gemeente Schouwen-Duiveland en met begeleiding van Staatsbosbeheer deze Boomfeest-tour.