Doet u mee met de Duurzaam Ondernemen Prijs 2022?

Heeft u met uw bedrijf of onderneming een geweldig duurzaam idee, plan of concept? Dan is dit uw kans! 

Onze CO2-uitstoot moet drastisch naar beneden en moet in 2040 zelfs op 0 uitkomen. Om ondernemers te stimuleren samen aan de slag te gaan, organiseert Energie Werkt Schouwen-Duiveland (EWSD) en NME SD in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland de Duurzaam Ondernemen Prijs! Een prijs ter hoogte van 10.000 euro.  

DE DUURZAAM ONDERNEMEN PRIJS IS € 10.000 WAARD! Heeft u met uw bedrijf of onderneming een geweldig duurzaam idee, plan of concept? Dan is dit uw kans! De gemeente Schouwen- Duiveland heeft sinds 2021 de Duurzaam Ondernemen Prijs in het leven geroepen om ondernemers te stimuleren dat extra stapje richting duurzaamheid te zetten. 

→ Ik wil mij direct aanmelden!

SPELREGELS: Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om individueel mee te doen, maar bij voorkeur ziet de gemeente een collectieve aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan: een samenwerking in een bedrijvenpark, een gezamenlijk idee in een lokale ondernemersvereniging, een aantal samenwerkende winkeliers, agrariërs, recreatiebedrijven of misschien wel een duurzaam idee in de dorps-, stad- of wijkraad. De gemeente is op zoek naar ideeën die gericht zijn op 1 of meerdere van de volgende themagebieden: energiebesparing, duurzame energieopwekking, circulaire economie, biodiversiteit en klimaatadaptatie. 

"Samen moeten we ons inzetten voor het verduurzamen van ons eiland. Deze prijs is een mooie stimulans om als ondernemer(s) de handschoen op te pakken. Ik ben benieuwd naar alle kansrijke ideeën."

 

HOE DOET U MEE? De inschrijving opent donderdag 15 september. Tot en met 31 oktober 2022, 23.59 uur kunt u uw duurzame idee inzenden via deze link. Na sluiting van deze termijn beoordeelt een jury de inzendingen. Op donderdagmiddag 17 november vindt de uitreiking van de Duurzaam Ondernemen Prijs 2022 plaats op het gemeentehuis in Zierikzee. Reserveert u deze datum alvast in uw agenda?

 

WIE WON ER VORIG JAAR? Vorig jaar haalden Imansson Products B.V., MOL Schuddebeurs B.V. en Bolkenbaas Landbouw Mechanisatie B.V. de 1e prijs van Duurzaam Ondernemen Prijs 2021 binnen voor een mobiel energiestation, een stroombox. Door deze toepassing kunnen zij fossiele brandstoffen gebruikende motoren zoals bijvoorbeeld diesel-aggregaten uitbannen. 

 

VRAGEN? Heeft u vragen over de Duurzaam Ondernemen Prijs? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. We proberen dan uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

 
Duurzaam idee inzenden?

→ Klik hier voor het aanmeldformulier

→ Klik hier voor de voorwaarden van deelname.