Werken bij NME SD

De stichting Natuur- en Milieueducatie, is de groene verbinder op ons prachtige eiland, Schouwen-Duiveland. Samen met anderen verbinden we inwoners, ondernemers en toeristen op concrete wijze aan groene maatschappelijke opgaven als: zwerfafval en circulair, klimaat en energie, biodiversiteit, gezonde voeding en mobiliteitWe zetten daarbij in op educatiemomenten en bewustwording met als doel: een duurzamer gedrag van de samenleving als geheel! 

NME Schouwen-Duiveland kan deze missie natuurlijk niet alleen bereiken. Daarom werken we samen met vrijwilligers, gastdocenten en medewerkers. Hieronder zie je voor welke opdrachten en functies wij momenteel nog hulp kunnen gebruiken (betaald en onbetaald). Zit jouw functie er -nog- niet tussen? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kom je bij ons werken? Dan vind je in ons een moderne werkgever. We volgen de CAO Sociaal werk en Welzijn. Flexibel werken is bij ons aan de orde: zo kun je voor jezelf een goede werk-privé-balans vinden. Daarnaast werken we resultaatgericht en heb je in veel gevallen regie over je eigen werk. Eigen inbreng wordt erg op prijs gesteld. Dat betekent dat je best wat verantwoordelijkheid draagt. Dus we verwachten best wel wat van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Want werken voor NME SD is bovenal heel zinvol en leuk. 

 

Openstaande functies

Vrijwillige energiecoaches (op vrijwillige basis met passende vergoeding)
Wil jij graag anderen helpen met het besparen van energie? Dan is NME SD (namens de gemeente Schouwen-Duiveland) misschien wel op zoek naar jou! We zoeken namelijk vrijwillige energiecoaches die inwoners, die te maken hebben met energiearmoede, op weg willen helpen met energie besparen. Je hoeft geen energie-geleerde te zijn, maar wat feeling met energie en het hebben van een vlotte babbel is mooi meegenomen. Om je als toekomstige energiecoach bijgespijkerd op pad te sturen, organiseert de gemeente een leuke en leerzame driedaagse training bij ons kantoor in het centrum van Zierikzee. 
Meer weten? Lees dan verder door hier te klikken.

Interviewers Transferium (betaalde opdracht, 4 dagdelen zelf in te plannen in augustus/september)
Wie parkeert er op het transferium in Renesse? Daar wil NME SD (namens de gemeente Schouwen-Duiveland) graag meer inzicht in. Daarom zijn we op zoek naar twee enthousiastelingen die gedurende de maand augustus en in de eerste week van september gedurende 4 dagdelen op het transferium bezoekers willen bevragen. Je ontvangt hiervoor een passende vergoeding en je reiskosten worden vergoed.
Meer weten? Lees dan verder door hier te klikken.

Secretaris bestuur NME SD (op vrijwillige basis met passende vergoeding)
Ben jij een natuurliefhebber of een duurzaamheidsfan? Heb je ervaring met communicatie en administratie en een paar uurtjes per maand over om onze organisatie te ondersteunen met jouw kennis en expertise? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de openstaande bestuursfunctie van secretaris. 
Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar info@nmesd.nl

Gastdocenten en vrijwilligers (op vrijwillige basis met passende vergoeding)
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het uitvoeren van onze educatie-activiteiten en andere werkzaamheden. Van gastdocent Regionale Energiestrategie tot Groene Strand Expeditie begeleider van plastic soepvaartocht tot bodemdierensafari. Ons werkveld is heel breed en we komen graag met je in contact. 
Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar info@nmesd.nl

Binnenkort beschikbaar… vacature voor professionele energiecoach (betaalde opdracht voor een jaar, gemiddeld 4 uur per week)
Werk jij als ZZP’er, heb je een energie-achtergrond en heb je nog een paar uurtjes per week over om als energiecoach aan de slag te gaan op Schouwen-Duiveland? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! 
Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar info@nmesd.nl

Wil je meer weten over een of meerdere van deze openstaande vacatures, heb je vragen of behoefte aan toelichting, neem dan contact met ons op. Bij voorkeur via de mail: info@nmesd.nl (in verband met vakanties van verschillende medewerkers de algemene info-box).