Werken bij NME SD?

NME SD is gevestigd op de Stadsboerderij in Zierikzee. We hebben hier een klein kantoor en ruimte voor onze lesmaterialen. Ons werkteam bestaat op dit moment uit vijf man. Ook werken we met ZZP’ers die we inzetten voor tijdelijke opdrachten en we zijn heel blij met al onze toegewijde gastdocenten en vrijwilligers. Het bestuur stelt met ons de doelen vast en helpt ons deze te bereiken.

Je vindt in ons een moderne werkgever. We volgen de CAO Sociaal werk en Welzijn. Flexibel werken is bij ons aan de orde: zo kun je voor jezelf een goede werk-privé-balans vinden. Daarnaast werken we resultaatgericht en heb je in veel gevallen regie over je eigen werk. Eigen inbreng wordt erg op prijs gesteld. Dat betekent dat je best wat verantwoordelijkheid draagt. Dus we verwachten best wel wat van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Want werken voor NME SD is bovenal heel zinvol en leuk. 

Op dit moment hebben wij geen betaalde functies openstaan. 

Vrijwilliger worden?

Onze organisatie kan niet bestaan zonder onze vrijwilligers. Kom jij ons vrijwilligersteam versterken? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die gastlessen op scholen geven, expedities in de natuur begeleiden of workshops voor de kinderopvang verzorgen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en stuur een mailtje aan terry.bom@nmesd.nl.

Momenteel staan onderstaande functies open:

  • Vrijwilliger op de Stadsboerderij
  • Vrijwilliger leskisten-uitleen
  • Gastdocent algemeen
  • Gastdocent energietransitie
  • Gastdocent zwerfafval