Oosterschelde Onderwaterkleed

Door middel van een groot blauw kleed maken de kinderen kennis met het leven onder water, in de Oosterschelde. Door het kleed op te hangen, wanen de kinderen zich onder water en zien ze de planten en dieren die er leven. In de handleiding staan tips en ideeen om met het kleed in de klas te werken.

Leerdoelen

De kinderen leren spelenderwijs van alles over planten en dieren die in de Oosterchelde leven.

Inhoud

  • een groot blauw kleed van stof om op te hangen. Het kleed verbeeldt het water van de Oosterschelde. Aan het kleed zijn met speldjes diverse planten en dieren van stof opgehangen. Aan de onderkant zit een bruine lap vastgemaakt, die de bodem van de Oosterschelde voorstelt
Doelgroep(en): Peuters, Onderbouw (groep 1, 2 en 3)
Thema(s): Natuur
Extra informatie:

Het onderwaterkleed is samengesteld door de YE & Bo Club, in opdracht van de Zeeuwse NME Centra, met financiele ondersteuning van het Nationaal Park Oosterschelde.

Voor op school.

Reserveren

Materialen kunnen gereserveerd worden voor een maximale periode van 3 weken en moet minimaal vijf dagen van tevoren worden aangevraagd. De startdatum ligt altijd op een woensdag, de einddatum op een dinsdag. De woensdag na jouw gekozen dinsdag worden de leskisten weer opgehaald. Als jouw gewenste data niet te selecteren is, is het lesmateriaal op dat moment uitgeleend.

Galaxy.form.attributes.period *
  1. Kies een startdatum
  2. Kies een einddatum
  3. Kies een aantal
Aantal *