Werken bij NME SD

De stichting Natuur- en Milieueducatie, is de groene verbinder op ons prachtige eiland, Schouwen-Duiveland. Samen met anderen verbinden we inwoners, ondernemers en toeristen op concrete wijze aan groene maatschappelijke opgaven als: zwerfafval en circulair, klimaat en energie, biodiversiteit, gezonde voeding en mobiliteitWe zetten daarbij in op educatiemomenten en bewustwording met als doel: een duurzamer gedrag van de samenleving als geheel! 

NME Schouwen-Duiveland kan deze missie natuurlijk niet alleen bereiken. Daarom werken we samen met vrijwilligers, gastdocenten en medewerkers. Hieronder zie je voor welke functies wij momenteel versterking zoeken. Zit jouw droomfunctie er niet tussen? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Openstaande functies:

Op dit moment hebben wij geen openstaande functies. 
 

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en gastdocenten die ons willen helpen bij het uitvoeren van onze educatie-activiteiten en andere werkzaamheden. 

Wil je meer weten over een of meerdere van deze openstaande vacatures, heb je vragen of behoefte aan toelichting, neem dan contact met ons op via info@nmesd.nl