Werken bij NME SD

De stichting Natuur- en Milieueducatie, is de groene verbinder op ons prachtige eiland, Schouwen-Duiveland. Samen met anderen verbinden we inwoners, ondernemers en toeristen op concrete wijze aan groene maatschappelijke opgaven als: zwerfafval en circulair, klimaat en energie, biodiversiteit, gezonde voeding en mobiliteitWe zetten daarbij in op educatiemomenten en bewustwording met als doel: een duurzamer gedrag van de samenleving als geheel! 

NME Schouwen-Duiveland kan deze missie natuurlijk niet alleen bereiken. Daarom werken we samen met vrijwilligers, gastdocenten en medewerkers. Hieronder zie je voor welke opdrachten en functies wij momenteel nog hulp kunnen gebruiken (betaald en onbetaald). Zit jouw functie er -nog- niet tussen? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kom je bij ons werken? Dan vind je in ons een moderne werkgever. We volgen de CAO Sociaal werk en Welzijn. Flexibel werken is bij ons aan de orde: zo kun je voor jezelf een goede werk-privé-balans vinden. Daarnaast werken we resultaatgericht en heb je in veel gevallen regie over je eigen werk. Eigen inbreng wordt erg op prijs gesteld. Dat betekent dat je best wat verantwoordelijkheid draagt. Dus we verwachten best wel wat van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Want werken voor NME SD is bovenal heel zinvol en leuk. 

 

Openstaande functies

Ben jij de ambitieuze projectondersteuner die zich wil inzetten voor een organisatie met een duurzame missie? Wij zijn op zoek naar een administratieve projectondersteuner die van afwisseling houdt en zich niet bang laten maken van deadlines.

Word jij onze nieuwe:

projectondersteuner

Voor 16 uur per week 

Standplaats in Zierikzee

Lees hier meer over de vacature voor projectondersteuner. 

 

Word jij onze Projectleider Educatie & Schooltuin (ZZP'er) die een professioneel schooltuinprogramma kan opzetten voor de basisschoolkinderen van ons eiland?

Word jij onze nieuwe:

Projectleider Educatie & Schooltuin (ZZP'er)

Uurtarief en andere voorwaarden in overleg te bepalen

Standplaats in Zierikzee

Lees hier meer over de vacature voor Projectleider Educatie & Schooltuin (ZZP'er). 

 


We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het uitvoeren van onze educatie-activiteiten en andere werkzaamheden. 

Wil je meer weten over een of meerdere van deze openstaande vacatures, heb je vragen of behoefte aan toelichting, neem dan contact met ons op via info@nmesd.nl.