Opruimacties, materiaal lenen en de groene fiets

Opruimacties, materiaal lenen en de groene fiets

Bij NME SD kunnen alle inwoners, recreanten, bedrijven en scholen gratis materiaal lenen voor zwerfvuilacties. Los hiervan kunnen we hulp aanbieden bij vragen over de coördinatie en locaties. Ook heeft NME SD een Groene Fiets die kan worden ingezet bij jouw actie!

Het lenen van materiaal

Bij NME SD kun jij gratis opruimmaterialen lenen, dit zijn onder andere hesjes, afvalzakken, handschoenen en grijpers. Vraag de opruimmaterialen hier aan.

OPHALEN van het materiaal

De opruimmaterialen kunnen elke woensdag in Zierikzee worden opgehaald, per mail stemmen we de hoeveelheid en de ophaal- en terugbrengdag af.

ADRES

NME SD is gevestigd op de Wevershoek 2 in Zierikzee. De ingang bevindt zich naast de hoofdingang van Zeeuwland. 

PARKEREN EN OPENBAAR VERVOER

Bij NME SD kunt voor laden en lossen beperkt parkeren met de auto. Wij raden u aan om uw auto te parkeren bij de Scheldestraat op P3 of bij de Hoofdpoortstraat op P4. Voor fietsen is er genoeg parkeerplek voor het Energiehuis. Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u het beste uitstappen bij Zierikzee Busstation.

De Groene Fiets van Schouwen-Duiveland

Ook schoon genoeg van alle rotzooi in de natuur? Leen dan onze handige bakfiets vol met hesjes en knijpers. Hiermee wordt jouw opruimmoment een fluitje van een cent! Vraag de Groene Fiets hier aan.