Ons aanbod voor ondernemers

NME SD heeft steeds meer aanbod voor ondernemers. We pakken op dit moment vooral veel samen op met de energiecooperatie Energie Werkt Schouwen-Duiveland (EWSD.) We bieden samen met EWSD in opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland duurzaamheidsscans aan,  organiseren de Duurzaam Ondernemen Prijs, zijn bezig met een project rondom verduurzaming van het bedrijvenpark Zierikzee Zuid en verduurzaming van de ondernemers in Renesse. 

Maar ook kun je bij ons terecht voor activiteiten op het gebied van een van onze thema’s: zwerfafval & grondstoffen, klimaat & energie, natuur & buiten en voeding & gezondheid. Dus wil je een opruimactie houden met jouw medewerkers, een excursie plannen of aan de slag met het vergroenen van buitenruimte? Neem gerust contact met ons op!

Duurzaamheidsscans

Verduurzamingsplannen? Op Schouwen-Duiveland willen we gaan voor 10%  minder CO2-uitstoot ten opzichte van 2017 bij bedrijven en verenigingen. Begin vandaag nog met het maken van jouw CO₂ footprint. Je kunt zelf aan de slag gaan met de Milieubarometer of ervoor kiezen om dit samen met Stimular te doen.

De Duurzaam Ondernemen Prijs 2024

NME SD en EWSD organiseren in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland de Duurzaam Ondernemen Prijs. Een prijs voor een duurzaam idee, met een hoofdprijs van 10.000 euro. 

Meer lezen over de Duurzaam Ondernemen Prijs 2024? Klik dan hier.

Verduurzaming samen met ondernemers

Het Bedrijvenpark Zierikzee Zuid is een van de belangrijkste bedrijventerreinen op Schouwen-Duiveland. Het is een interessant terrein met een diversiteit aan bedrijven. Wij richten ons samen met de gemeente Schouwen-Duiveland op de samenwerking en het toekomstbestendig inrichten van het terrein. 

Opruimacties

Net zoals voor de (basis)scholen, inwoners en recreanten verzorgen wij voor de ondernemers van Schouwen-Duiveland (zwerf)afval acties. Want leven in een mooie schone buurt willen we allemaal!

Los van het coördineren van losse acties en het verzorgen van opruimdagen zoals ‘Schone Schelde’ kan je bij ons centrum opruimmaterialen lenen, dit zijn: hesjes, afvalzakken, handschoentjes en grijpers!

Natuuractiviteiten

Maar ook kun je bij ons terecht voor activiteiten op het gebied van een van onze thema’s: zwerfafval & grondstoffen, klimaat & energie, natuur & buiten en voeding & gezondheid. Dus wil een excursie plannen of aan de slag met het vergroenen van buitenruimte? Neem gerust contact met ons op!

Luchtfoto's zijn ter beschikking gesteld en eigendom van Palsgaard Netherlands B.V.