De Groene Fiets van Schouwen-Duiveland

Ga jij ook fietsjutten (opruimen met een fiets)? Leen dan onze handige bakfiets vol met hesjes en knijpers waarmee jouw opruimmoment een fluitje van een cent wordt! De Groene Fiets van Schouwen-Duiveland kan ook particulier gereserveerd worden voor een maximale periode van 1 week en moet minimaal 2 werkdagen van tevoren worden aangevraagd. De ophaaldag en retourdag zijn altijd op een werkdag. Als jouw gewenste data niet te selecteren is, is de Groene Fiets op dat moment uitgeleend.
Doelgroep(en): Peuters, Onderbouw (groep 1, 2 en 3), Middenbouw (groep 4, 5 en 6), Bovenbouw (groep 7 en 8), Voortgezet onderwijs
Thema(s): Klimaat, Afval, Natuur
Extra informatie:

Hoe kom ik aan de materialen die nodig zijn om op te ruimen?

Geef bij het kopje ‘opmerking’ in jouw reservering aan met hoeveel personen je gaat fietsjutten, wij zorgen dan voor voldoende opruimmaterialen. Zelf al voorzien van grijpers en hesjes? Dan horen wij dit ook graag!

Reserveren

Materialen kunnen gereserveerd worden voor een maximale periode van 3 weken en moet minimaal vijf dagen van tevoren worden aangevraagd. De startdatum ligt altijd op een woensdag, de einddatum op een dinsdag. De woensdag na jouw gekozen dinsdag worden de leskisten weer opgehaald. Als jouw gewenste data niet te selecteren is, is het lesmateriaal op dat moment uitgeleend.

Galaxy.form.attributes.period *
  1. Kies een startdatum
  2. Kies een einddatum
  3. Kies een aantal
Aantal *