Nieuws

Ons kantoor is verhuisd!

Ons kantoor is verhuisd! Het kantoor van NME SD is verhuisd naar 𝙒𝙚𝙫𝙚𝙧𝙨𝙝𝙤𝙚𝙠 𝟮, 𝟰𝟯𝟬𝟭 𝘽𝙉 𝙞𝙣 𝙕𝙞𝙚𝙧𝙞𝙠𝙯𝙚𝙚 (het gebouw achter Zeeuwland). Ons uitleenpunt is nog steeds te vinden op de Stadsboerderij de Punt in Zierikzee en is op afspraak te bezoeken.

Zeilschip Vrijbuiter Zeilen wint DOP22!

Zeilschip Vrijbuiter Zeilen wint de #Duurzaam #Ondernemen #Prijs 2022: "We willen de boot elektronisch aandrijven."!

Schouwen-Duiveland wint het NK-Tegelwippen

Samen met jullie, Zeeuwland en de gemeente Schouwen-Duiveland deden we dit jaar voor het eerst mee met het NK-Tegelwippen. Onze gemeente heeft de derby tegen Gemeente Tholen gewonnen! Op ons eiland zijn er 18361 tegels vervangen door groen! In Tholen waren dit er 8617. Jullie, de Tegeltaxi, Zeeuwland en de gemeente bedankt!

Gratis groentezaden voor basisscholen en BSO’s

Vanuit Jong Leren Eten Zeeland en NME Zeeland maken we scholen, kinderopvang en buitenschoolse opvang graag attent op deze interessante actie.

Gratis kistje wintergroente met lespakket voor basisscholen en BSO’s

Hmmm... preikoekjes, wortelpuree, andijviewafels! Het is tijd voor ons gratis kistje met heerlijke wintergroente en een bijbehorend lespakket.

NME SD heeft nieuwe website!

NME SD heeft de zomervakantie benut om een nieuwe website te maken. Deze website - gemaakt door Laveto in Terneuzen - is onlangs gelanceerd. Snuffel eens rond en maak kennis met ons aanbod!