Een meter NME SD, advies op maat

De 'Meter NME SD' is een goed gevulde op maat gemaakte jaarplanning vol NME SD activiteiten en leskisten, aangepast op jullie leerlijn, schoolthema's en projectweken! We zoeken samen naar passende en ondersteunende lesmaterialen van NME SD, zoals ons educatiemateriaal, hulp van een natuurgids of een vrijwilliger. Deze worden voorafgaand voor jullie gereserveerd en ingepland.

Inhoud

  • een adviesgesprek wanneer dit voor jullie uitkomt
  • een gevulde meter NME SD met een jaarplanning vol NME SD activiteiten en leskisten, aangepast aan jullie schooljaar
Doelgroep(en): Peuters, Onderbouw (groep 1, 2 en 3), Middenbouw (groep 4, 5 en 6), Bovenbouw (groep 7 en 8), Voortgezet onderwijs
Thema(s): Klimaat, Afval, Voeding, Natuur
Extra informatie:

Wil jouw school advies op maat? Onze NME SD collega Terry Bom komt graag bij jullie langs voor een adviesgesprek.

Onderstaande reserveringsmogelijkheid geldt niet voor dit adviesgesprek. Gelieve vragen we jullie wel te kiezen voor een woensdag tot een woensdag zodat de aanvraag bij ons binnenkomt. Terry Bom van NME SD zal per mail of telefoon contact met jullie opnemen en kijken naar een geschikte datum voor het adviesgesprek.

Reserveren

Materialen kunnen gereserveerd worden voor een maximale periode van 3 weken en moet minimaal vijf dagen van tevoren worden aangevraagd. De startdatum ligt altijd op een woensdag, de einddatum op een dinsdag. De woensdag na jouw gekozen dinsdag worden de leskisten weer opgehaald. Als jouw gewenste data niet te selecteren is, is het lesmateriaal op dat moment uitgeleend.

Galaxy.form.attributes.period *
  1. Kies een startdatum
  2. Kies een einddatum
  3. Kies een aantal
Aantal *