Grevelingen leskist

Deze leskist wordt gebruikt tijdens de jaarlijkse Grevelingen week, waar gastdocenten en gidsen aanwezig zijn. De Grevelingen is tijdens de Grevelingenweek een week lang het leslokaal van basisschoolleerlingen van Schouwen-Duiveland. In Bommenede gaan de kinderen bijvoorbeeld op zoek naar vogels πŸͺΆ en waterdiertjes. 🦐🐟 Ze proeven daar diverse zilte hapjes 🌿 en maken een boottocht over de Grevelingen! 🚒 Bekijk meer informatie op πŸ‘‰πŸΌ www.grevelingenweek.nl

Leerdoelen

De Grevelingen helemaal leren kennen!

Inhoud

  • docentenhandleiding met werkbladen
  • opdrachten boekje om voorafgaand de kopiΓ«ren
  • materialen zoals: schepnetten, looppotjes, waterkijkers
Doelgroep(en): Bovenbouw (groep 7 en 8)
Thema(s): Natuur
Extra informatie:

Eventueel is deze leskist ook los van de Grevelingen week te leen, let op: zelfstandig uit te voeren door de school, vraag eventueel naar mogelijkheden voor een gids.

Reserveren

Materialen kunnen gereserveerd worden voor een maximale periode van 3 weken en moet minimaal vijf dagen van tevoren worden aangevraagd. De startdatum ligt altijd op een woensdag, de einddatum op een dinsdag. De woensdag na jouw gekozen dinsdag worden de leskisten weer opgehaald. Als jouw gewenste data niet te selecteren is, is het lesmateriaal op dat moment uitgeleend.

Galaxy.form.attributes.period *
  1. Kies een startdatum
  2. Kies een einddatum
  3. Kies een aantal
Aantal *