Tweede klimaatmarkt voor het NK tegelwippen

27 mei 2023

Schouwen-Duiveland doet dit jaar weer mee aan het NK Tegelwippen voor een groen en gezond eiland en elke tegel telt! Om de start van het nieuwe tegelseizoen te vieren worden er drie klimaatmarkten en een tegelophaalservice op ons eiland gelanceerd. Op 13 mei vindt van 10:00 tot 13:00 de eerste actiedag voor het NK Tegelwippen plaats bij de Ruilwinkel & het Jongerencentrum in Zierikzee op de Kaersemakerstraat 27.


Klimaatmarkt voor het Nederlands Kampioenschap Tegelwippen 2023 ๐Ÿงฑ๐Ÿ› ๏ธ

๐Ÿ—ฃ๏ธ Wil je gaan ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜„๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป, maar kun je nog wat tips gebruiken? Of ben je op zoek naar de best practices van andere inwoners? Om de start van het nieuwe tegelseizoen te vieren worden er drie ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜๐—ฒ๐—ป en een tegelophaalservice op ons eiland gelanceerd door NME SD in opdracht van Gemeente Schouwen-Duiveland. ๐Ÿšš

De tweede klimaatmarkt, vol tuintips, inspiratieprojecten en meer is op 27 mei in Zonnemaire. ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿณ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท Van de Velde groenverzorging ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ญ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿด๐—ฏ.

Deze valt samen met Beleef Zonnemaire. Waarbij de nadruk zal liggen op kunst en tuinen tijdens de lente. Dit belooft een boeiende en inspirerende ervaring te worden voor alle liefhebbers van kunst en natuur. Samen maken we Schouwen-Duiveland een stukje groener!

๐Ÿ—ฃ๏ธ Inschrijven is niet nodig en het is helemaal gratis!
Wil je meer weten over de drie klimaatmarkten? Klik dan hier!
๐ŸŒธ ๐Ÿงฑ ๐Ÿ› ๏ธ ๐ŸŒฑ ๐Ÿ„ ๐Ÿชฒ ๐Ÿ“

Geef hier je gewipte tegels op voor het NK Tegelwippenโ†’ KLIK HIER